Monday, July 16, 2012

Третото око, пътуване във време и пространство


Преди няколко публикации отворих тема за хипофизата, търсейки път към отвъдното. Стигнах случайно до тази малка, шишаркоподобна жлеза, следвайки догадки, предположения и теза на Лиза Роял, но колкото повече време минава, толкова повече любопитни факти изпъкват на фона на ежедневието ми относно the pineal gland ( англ. pinecone -шишарка). Днес се навършват 4 месеца от смъртта на майка и днес, случайно или не отново попаднах на материали за хипофизната жлеза.
Ето какво разказва Дейвид Уилкок: Символът шишарка, се среща още клинописи от древен Шумер, египетските йероглифи, Будиски и Индуски изображения  и статуи на божества, тракиският бог Дионис, дори и Ватикана, като скиптъра на папата или градината наречена специално
Pine Court
.


 Вътрешната структура на жлезата наподобява тази на окото, затова е наричана още и трето око, освен, че се счита за място, от където душата напуска тялото за да пътува в други измерения, апропо друго време. Дейвид Уилкок говори за вид телексоп, машина с която може да се гледа в бъдещето, за чието създаване са взаимствали идея от хипофизата. Не мога да твърдя дали това е така, но знам за сполучливи опити с Огледалото на Козрев (зеркало Козырева), където също се ползват принципите на оптиката.

хипофиза (англ.)

"The 2012 Enigma"-филм на Дейвид Уилкок


Възможно ли е пътуване във времето? След опитите на германците да построят машина на времето  през 30-те, трудовете на Тесла и Анщайн и печалният експеримент "Филаделфия", може би  все някъде, някой е успял да построи "машина на времето", както твърдят  очевидци  и бивши военни кадри.
Колатерал (книга):  Летящите чинии на илюминатите-Владимир Терзийски

Друг любопитен филм относно теорията на Анщайн за относителността:

част първа


част втора


част трета

No comments:

Post a Comment