Tuesday, June 12, 2012

НЛО над Перник и има ли връзка между появяването им и природните катаклизми


В интернет се разисква темата дали над Перник наистина е летял неидентифициран летящ обект, снимката която циркулира по сайтовете обаче не е достатъчна, за да се каже какво наистина е било. Факт е, че във въздуха е имало нещо, което на мен силно ми наподобява на обикновен балон за деца с хелий, от онези, които се ползват по рожденните тържества. Ето какво пишат в този сайт българските журналисти; http://www.razkritia.com/171117/%D0%BD%D0%BB%D0%BE-3/
А коментарите на читателите са по-забавни от самата статия. 

Статистиката сочи, че неидентифицирани летящи обекти или орбити от светлина се появяват по-често преди или по време на природни катаклизми. Обичайната им поява е близо до изригващи вулкани, земетресения, земни свличания. След ядрената авария във Фокушима и по време на цунамито предизвикано от земетресението там в небето са заснети множество светещи орбити.
Професор Валерий Уваров, директор на националната агенция за безопасност на Русия, както и други уфолози имат теория за нози феномен. Счита се, че подобни места са иделаният портал или интергалактически вортекс за пътуване в пространство и време, тъй като там има изкривяване и аномалии в гео-магнитното поле, а от самата земна активност се отделя енергия, която е в услуга на летящите обекти. Такива места са езерата Байкал, Каскадните планини в Канада, Тибет, Бермудския триъгълник, полуостров Юкатан, планината Памир, Пумапунку, Ирландия и Англия и др. Едни от най-важните енергийни зони са считани и за земни чакри (виж сн.) и природни катаклизми в тези зони  или човешка намеса говорят за проблем с енергийната мрежа на Земята, отслабват нейната защитна сила, също както при болен човек.

Източник: вортекс карта

Същестуват и аномални зони с по-ограничено влияние от "звездните портали", но достатъчно силно, за да влияе на хора и събития. С течение на времето подобни места са се превърнали в култови средища, храмове или забранени и гибелни зони. Цялата земя е опасана от невидима мрежа, наричана линиите на Дракона (Dragons leys). Местата, където тези линии се пресичат или образуват възли са именно местат на тези аномални зони. Миграцията на птици и бозайници зависи от тези линии. Китайската Фенг-Шуй и радиестезията разглеждат отблизо и работят с този феномен.

Серия на "Секретни територии" (по темата)
 
P.S. снимката на сянка, хвърлена от планината е моя -Mountain Shadow
12.01.2012- името на този връх е Бейкър, и е част от веригата Каскадни планини, която се разпростира на западното крайбрежие на Северна Америка и се намира на териториите на Канада и Щатите. Именно в подножието на тази планина заснех вече няколко НЛО-та.

No comments:

Post a Comment